Transfer sa aerodroma, zašto baš rent a car?

’’Beograd, najživlji grad u Evropi’’ kako navode španski mediji, postaje jedna od top destinacija kako za izlaske tako i za obilaske mnogih turista iz celog sveta. Svojim čarobnim duhom, jakim karakterom osvaja brojne turiste iz dana u dan.

Samim tim, beogradski aerodrom beleži iz dana u dan rast putnika. Aerodrom ’’Nikola Tesla’’ postaje jedan od najjačih u regionu. Udaljenost od 18km od centra Beograda, predstavlja turistima jednu od najstresnijih stavki.

Pored autobuske linije 72 koja saobraća od aerodroma do Zelenog Venca, i mini-busa A1 koji saobraća od aerodroma do Slavije, postoji i mogućnost uzimanja taksija. Aerodromski taksiji nisu uvek najkomforniji. A nisu uvek ni najjeftinija opcija.

Transfer rent a car vozilom, grand mobile rent a car Vam nudi telefonskim zakazivanjem čekanje na aerodromu ili na adresi ka istom. Takodje, čekamo Vas tokom cele godine na aerodromu bez zakazivanja.

Naše usluge su 24€ ka svim pravcima, uz mogućnost obilaska grada automobilom uz 8€ po satu. Svi naši vozači poznaju engelski jezik. Vozila su opremljena klima uredjajima kao i ostalom dodatnom opremom za potpuni komfor.

Rezervišite najpovoljnije, izaberite najkomfornije!