Škoda Rapid

ŠKODA RAPID – PRAVO IZ FABRIKE DO VAS

Od početka rada naše kompanije škoda se generalno pokazuje kao odličan saradnik. Odgovarajući kompletno na zahteve naših klijenata s ponosom Vam predstavljamo novu škodu rapid. Zašto danas predstavljamo baš ovaj automobil?

U razgovoru sa jednim od predstavnika škode naglasili su mi da je ovogodišnji model pravo osveženje u njihovom cenovniku. U daljem razgovoru su mi naglasili da je ovogodišnji model definitivno više Volkswagen nego Škoda. U daljem razgovoru nakon testiranja automobila oduševila nas je komfornost volana koji se namešta gore – dole ili levo – desno te i dvometraš može komforno i bezbedno podesiti sredstvo za upravljanje. Nakon malog ubrzanja, shvatili smo da poprilično sigurno razvija brzine, model za koji smo se odlučili 1.2 tsi je pravo oduševljenje sa četiri cilindra, svojom sigurnošću i neutralnošću na jedan besprekorno bezbedan način vijuga krivinama.  Na kraju što nas je posebno motivisalno sa kupovinu ovog modela je dobro kočenje.

Ovaj model kao novitet u našoj floti toplo preporučujemo ljudima za putovanja. Veliki prtljag, sigurnost, odlično kočenje, ne preterana estetika ali ekonomičnost da – zadovoljiće Vaše potrebe, iznajmljivanje ovog modela će Vas sigurno naterati da sledeći put ponovo rentirate isti.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *