Čovek pored automobila

Koje su prednosti iznajmljivanja vozila?

Često dobijam pitanja koliko vremena je potrebno za preuzimanje vozila? Pa šta je sa osiguranjem? Da li treba nešto da doplatim za određenu lokaciju? Načini plaćanja? Da li postoji ograničenje gde i kuda mogu sa vašim automobilom?

U ovom blogu želimo da vam približimo jednostavnost rent a car usluge kada je u pitanju Srbija. Beograd kao jedan od vodećih turističkih destinacija sa regije Evrope i te kako ima potrebe za što većim brojem rent a car agencija.  Kako najjednostavnjie, a najsigurnije do automobila?

Dolazite iz inostranstva ili sa lokala? Svejedno, nađite nas na Google-u kucanjem jednostavnih ključnih reči. Putem e-mail-a ili telefonskim putem (call, viber, whatsApp) u roku od nekoliko minuta napravite potrebnu rezervaciju. Naš call centar je tu da vam 24 sata odgovara na pitanja u svim vremenskim zonama. Nakon rezervacije i info razgovora, kada naši operateri odgovore na sva vaša pitanja i zahteve, naš rent a car Grand Mobile tim vas čeka na aerodromu ili u poslovnici.

U roku od pet minuta dok zajedno pregledate automobil  govorimo vam više o automobilu, pokazujemo prednosti i mane, a bitno je da znate da su svi automobili kasko osigurani.

Kontaktirajte nas već danas i obezbedite sebi povoljno iznajmljivanje vozila uz najbolju uslugu. Naš vozni park možete koristiti u svim pravcima osim na teritoriji Kosova i Albanije po zakonu Republike Srbije.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *